Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΑ 80 ΚΑΙ ΤΑ 90% Ο ΣΥΡΙΖΑ...!! ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΕΤΑΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΕ...

Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι… μαϊμούδες (λίγο-πολύ), αλλά αυτή πια παραείναι και παραφαίνεται! Πρόκειται για «δημοσκόπηση» της εταίρας...


Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι… μαϊμούδες (λίγο-πολύ), αλλά αυτή πια παραείναι και παραφαίνεται!

Πρόκειται για «δημοσκόπηση» της εταίρας Public Issue, για την Αυγή της Κυριακής.

Ιδού τα «αποτελέσματα» που δίνει:

ΣΥΡΙΖΑ 48,5% (!!!!!!!!!)

ΝΔ 21%

Χρυσή Αυγή 6%

ΚΚΕ 6%

Ποτάμι 5,5%

ΠΑΣΟΚ 4%

ΑΝΕΛ 3,5%

Λοιπά Κόμματα 5,5%

Και βέβαια, ανάλογα… σταλινικά ποσοστά –τηρουμένων των αναλογιών της εποχής μας- δίνει η εταίρα στον mister Tsipra, εμφανίζοντας τη δημοτικότητά του στο… 77% και την καταλληλότητά του για την πρωθυπουργία στο… 63%.

Εκεί, όμως, που κάνει μπαμ ότι είναι… μαϊμού, είναι στα περί ΝΔ αποτελέσματα που δίνει. Έτσι, πέρα από το εξωπραγματικό 21% (15% και πολύ είναι…), εμφανίζει τον φον Αντωνάκη ως… καταλληλότερο αρχηγό της ΝΔ στο σύνολο των ψηφοφόρων, με 16% και ακολουθούν η Ντόρα με 12%, ο Καραμανλής με 11% και οι Αβραμόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης και Δένδιας με 3% έκαστος. Ομοίως και μεταξύ των εναπομεινάντων ψηφοφόρων της νουδούλας: Σαμαράς 44%, Καραμανλής 15% και Ντόρα 13%.

Έλεος, μας βλέπουνε!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ούτε οι καραμαϊμού-δημοσκοπήσεις μπορούν να αποκρύψουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Έστω κι αν μας κολλάνε… συγκατοίκους-μαϊμού!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.