Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΦΥΓΕ, Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΡΘΕ… ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΟΡΓΗ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Όσο περνάει ο καιρός, τόσο σβήνει το καντηλάκι των Τσιπροκαμμένων! Έτσι, μετά από τις θριαμβευτικές δημοσ...



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο σβήνει το καντηλάκι των Τσιπροκαμμένων! Έτσι, μετά από τις θριαμβευτικές δημοσκοπήσεις των δύο πρώτων μηνών, όταν ο λαός έπαιρνε… βαθιές «ανάσες αξιοπρέπειας», τώρα οι πολίτες αξιολογούν κάτω του μετρίου τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην οικονομία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Γιατί βλέπουν, πως -παρά το παραμύθι που πουλάνε διάφοροι παπαγάλοι- τίποτα δεν άλλαξε με τη συγκυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά»…

Με άριστα, λοιπόν, το «10», στην καταπολέμηση της ανεργίας η κυβέρνηση συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 3,8, στη μείωση της ακρίβειας 3,3, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας 2,8 ενώ στην κοινωνική ασφάλιση οι πολίτες βαθμολογούν με 4.

Για το προσεχές χρονικό διάστημα, το 30% πιστεύει ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει, το 33% ότι θα καλυτερέψει, το 26% ότι θα παραμείνει η ίδια και το 11% ότι θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις.

Επίσης, το 52% δηλώνει ότι η οικονομική του κατάσταση χειροτέρεψε συγκριτικά με ένα χρόνο πίσω, το 43% ότι είναι στα ίδια επίπεδα και μόλις 4,5% ότι βελτιώθηκε.

Από την προκήρυξη των Προεδρικών εκλογών, το Δεκέμβριο του 2014, το 34% αναφέρει ότι η οικονομική κατάσταση χειροτέρεψε, το 6% ότι βελτιώθηκε και το 60% ότι παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Κι όλα αυτά, ενώ δεν έχει έρθει ακόμα το νέο Μνημόνιο! Φανταστείτε να έρθει κιόλας!

Να κάνω και μια πρόβλεψη, την οποία σας καλώ να σημειώσετε στο μυαλό σας: το φθινόπωρο, τα ποσοστά των Τσιπροκαμμένων θα έχουν πιάσει εκείνα των Σαμαροβενιζέλων! Και η Χρυσή Αυγή, θα είναι –τουλάχιστον- δεύτερο κόμμα!
http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.