Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΤΕΕΛΙΩΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δύο ώρες η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σ...


Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δύο ώρες η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νωρίτερα σήμερα...

Μίνι... ανταρσία εκδηλώθηκε από ομάδα 41 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του Μεγάρου Μαξίμου να διορίσουν την Έλενα Παναρίτη στη θέση της Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Την επιλογή της κυρίας Παναρίτη για το ΔΝΤ αμφισβητούν ο Νίκος Φίλης και ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, δύο από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Στην υπόθεση της Έλενας Παναρίτη αναμένονται εξελίξεις αφού ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γιάνη Βαρουφάκη προκειμένου να επανεξεταστεί η απόφαση διορισμού της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ ως Αντιπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, τοποθέτηση που από τους 41 διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται σαν μνημονιακή. 

Ο κ. Βαρουφάκης μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και η συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα διήρκεσε περίπου δυο ώρες.

«Δεν θα σας πω αυτή τη στιγμή, έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα» είπε στους δημοσιογράφους κυβερνητική πηγή όταν ρωτήθηκε αν οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάκλησης του διορισμού της κυρίας Παναρίτη στο ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.