Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΤΕΡΑ - ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ!!

Ένοχη κρίθηκε από δικαστήριο στις ΗΠΑ η 61χρονη Donna Scrivo για την άγρια δολοφονία του γιου της, τον οποίο αφού στραγγάλισε, διαμέλισ...


Ένοχη κρίθηκε από δικαστήριο στις ΗΠΑ η 61χρονη Donna Scrivo για την άγρια δολοφονία του γιου της, τον οποίο αφού στραγγάλισε, διαμέλισε προκειμένου να καλύψει το έγκλημά της.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς η γυναίκα, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, στραγγάλισε τον 32χρονο γιο της Ramsay, και στη συνέχεια τοποθετησε το σώμα του στη μπανιέρα.

Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκαν στο St Clair County τσάντες οι οποίες περιείχαν μέρη του σώματος του 32χρονου.
Μία από τις τσάντες περιείχε ένα πριόνι με το οποίο εικάζεται πως η 61χρονη τεμάχισε το γιο της.
Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως η Donna Scrivo ήταν στην περιοχή του St Clair County την ώρα που αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν τσάντες με μακάβριο περιεχόμενο. Επίσης υπάρχει και βίντεο στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να αγοράζει ένα πριόνι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Scrivo, νοσοκόμα στο επάγγελμα, αρνήθηκε τα πάντα για τη δολοφονία, ισχυριζόμενη πως βρήκε έναν οπλισμένο άνδρα στο δωμάτιο του γιου της, ο οποίος την ανάγκασε να μεταφέρει τα κομμάτια του νεκρού 32χρονου.
Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο την εξαφάνιση του γιου της ενώ ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να σκοτώσει το σπλάχνο της ο οποίος είχε το διπλάσιο βάρος της.
Τελικά το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για φόνο πρώτου βαθμού και ακρωτηριασμό του σώματος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/588851/diavoliki-mitera-skotose-kai-diamelise-ton-gio-tis#ixzz3aoiSlhyN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.