Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΚΚΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ:ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SEX SHOP ΜΕ ΧΑΛΑΛ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Στην ιερή πόλη των μουσουλμάνων την Μέκκα στη Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται ν΄ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο sex shop που θα πουλάει ανάλο...



Στην ιερή πόλη των μουσουλμάνων την Μέκκα στη Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται ν΄ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο sex shop που θα πουλάει ανάλογα προιόντα συμβατά στους ισλαμικούς νόμους μεταφέρει η International Business Time.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του καταστήματος ο Abdelaziz Aouragh, κατέχει ήδη το El Asira ένα sex shop halal με έδρα την Ολλανδία που δραστηριοποιείται από το 2010.

Το νεό της sex shop στην Μέκκα ονομάστηκε ομοίως El Asira, και θα έχει στα ράφια του προφυλακτικά,λάδια,και 18 σεξουαλικά αξεσουάρ συμβατά με τους νόμους της ισλμικής θρησκείας. Ο Abdelaziz Aouragh δηλώνει σίγουρος για την υποστήριξη των τοπικών θρησκευτικών ηγετών και θεωρεί ότι τέτοια μαγαζιά θα συμβάλουν στην βελτίωση του σεξουαλικού κλίματος στο ζευγάρι.γυναίκες στη Σαουδική Αραβάι πάιρνουν ταξί αφού τους απαγορεύεται η οδήγηση

«Η εικόνα μιας γυναίκας σκεπασμένης με το πέπλο μέσα στην κουζίνα δεν είναι συμβατή με την πραγματικότητα.Στο εσωτερικό του ισλάμ οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στον έρωτα και στον σεβασμό και το μαγαζί μας είναι κυρίως προσανατολισμένο προς τις γυναίκες για να τους προσφέρει πληροφορίες και απαντήσεις σε θέματα που τις ενδιαφέρουν κυρίως πάνω στο φύλο» εξήγησε ο ιδιοκτήτης.

Η ιδέα ωστόσο δεν είναι καινούργια: το 2013 ένας τούρκος ανάδοχος είχε ανοίξει το πρώτο sex shop halal στη Τουρκία το Helal Sex Shop.Δίπλα από μια λίστα προιόντων το site προτείνει συμβουλές για τους τρόπους που μπορείς να κάνεις έρωτα χωρίς να παραβιάζεις τους κανόνες της σαρία.(rt 22/4/15)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.