Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ...

Λίγες ημέρες μετά το άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» για την «Αριστερά του τίποτα» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ο αναπληρωτής υπου...


Λίγες ημέρες μετά το άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» για την «Αριστερά του τίποτα» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης επανέρχεται στο θέμα των καταλήψεων και τη στάση της Αριστεράς.

Ο υπουργός «ξαναχτύπησε» με δήλωσή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» όπου τονίζει:

«Οι καταλήψεις- οι οποίες όταν δεν έχουν συμβολικό χαρακτήρα, άρα μικρή διάρκεια και κυρίως όταν δεν έχουν σαφές αίτημα- συνιστούν μια παθογένεια της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Μια ανομική διεκδίκηση του τύπου 'όλα επιτρέπονται', 'όλα είναι δικαίωμα', 'νόμος είναι το δίκιο του καταληψία' που δυστυχώς έγινε μέρος μιας πολιτικοκοινωνικής πραγματικότητας.

Η Αριστερά δεν αντελήφθη ότι αυτή η λογική και πρακτική είναι αυτεπίστροφον όπλο (γνωστό ως μπούμερανγκ) και ότι τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με κοινωνικά κινήματα και συνταγματικά δικαιώματα αλλά με βίαιη επιβολή της όποιας ομάδας όχι στην κυβέρνηση αλλά στη Δημοκρατία. Αν δεν μπούνε κανόνες και όρια τότε πολύ γρήγορα θα εκφυλιστούν και οι αξίες της Αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.