Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΥΞΥΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ...

Aκριβά την «πλήρωσαν» τη διαθήκη του μακαρίτη Η ιστορία εκτυλίχθηκε στους Καθενούς Eυβοίας όταν απεβίωσε ηλικιωμένος με προβλήματα υγεί...


Aκριβά την «πλήρωσαν» τη διαθήκη του μακαρίτη Η ιστορία εκτυλίχθηκε στους Καθενούς Eυβοίας όταν απεβίωσε ηλικιωμένος με προβλήματα υγείας και χωρίς οικογένεια. Όταν πέθανε, παρουσιάστηκε μία διαθήκη, σύμφωνα με την οποία κληρονόμος ήταν η νύφη της γυναίκας που τον περιποιούνταν τους τελευταίους μήνες στο σπίτι του.

Τη διαθήκη μάλιστα, υπέγραφαν δύο μάρτυρες και αυτοί από τους Καθενούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκαν τα ανίψια του ηλικιωμένου για την ύπαρξη της διαθήκης και κίνησαν διαδικασίες για να την προσβάλλουν ως πλαστή.

Στο αστικό δικαστήριο αποδείχθηκε ότι πράγματι η διαθήκη δεν ήταν αληθινή. Στο ποινικό Δικαστήριο καταδικάστηκαν σε 3 χρόνια φυλάκιση η νύφη της γυναίκας που φρόντιζε τον ηλικιωμένο και σε 1 χρόνο οι μάρτυρες που άσκησαν έφεση.

Χθες (29-04-2015) ήταν το Εφετείο Χαλκίδας και η γυναίκα καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή, για χρήση πλαστού εγγράφου, ενώ για τους μάρτυρες η ποινή παρέμεινε ίδια, δηλαδή 1 χρόνο φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.