Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ... ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ) ΝΑ ΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...!!!

Ακόμα και στην Ακρόπολη θα άφηνα να μπουν τα τεχνικά κλιμάκια εάν αυτό είχε αποτέλεσμα, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετ...



Ακόμα και στην Ακρόπολη θα άφηνα να μπουν τα τεχνικά κλιμάκια εάν αυτό είχε αποτέλεσμα, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, στο Eurogroup ζήτησαν από τον κ. Βαρουφάκη να μπαίνουν τα τεχνικά κλιμάκια στα υπουργεία, προκειμένου να υπάρξει επιτάχυνση των συζητήσεων.

Ο κ. Βαρουφάκης επανέλαβε τη θέση του ότι οι οι τεχνοκράτες συνομιλούν με τεχνοκράτες και οι υπουργοί με υπουργούς. Με αυτή την τοποθέτηση συμφώνησε, όπως είπε, και υψηλόβαθμο στέλεχος του Eurogroup, το όνομα του οποίου όμως δεν αποκάλυψε.

Αν η ελληνική πλευρά πίστευε ότι θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα το να έρθουν στην Αθήνα, να ονομαστούν πάλι τρόικα, να μπαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, ακόμα και στην Ακρόπολη- όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης- τότε ναι θα τους αφήναμε, αλλά αυτός ο τρόπος διαπιστώθηκε ότι δεν έχει αποτέλεσμα, φάνηκε και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.