Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!! ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Η αστυνομία της Γερμανίας φέρεται να έχει αποτρέψει σχεδιαζόμενη ισλαμιστική επίθεση μετά την σύλληψη ενός ζευγαριού με πιθανές διασυνδέσ...

Η αστυνομία της Γερμανίας φέρεται να έχει αποτρέψει σχεδιαζόμενη ισλαμιστική επίθεση μετά την σύλληψη ενός ζευγαριού με πιθανές διασυνδέσεις με κύκλους σαλαφιστών μαχητών, με τον άντρα του ζευγαριού να έχει θεαθεί κατά μήκος της διαδρομής του δημοφιλούς ποδηλατικού αγώνα της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Ο εισαγγελέας Άλμπρεχτ Σρόιμπερ δήλωσε πως μετά από έρευνα στην κατοικία τους βρέθηκαν ένα αυτόματο τουφέκι, 100 σφαίρες, μεγάλες ποσότητες χημικών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών και ένα δοχείο γεμάτο βενζίνη.
«Οι αστυνομικές έρευνες μας υποδεικνύουν ότι καταφέραμε να αποτρέψουμε μια τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πέτερ Μπόιτ ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Έσσης. «Το περιστατικό αυτό μας καταδεικνύει ότι πρέπει να παραμένουμε όλοι σε επαγρύπνηση», πρόσθεσε.
Ο 35χρονος άνδρας είχε διπλή υπηκοότητα (τουρκική και γερμανική) και ποινικό μητρώο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του κρατιδίου της Έσσης Στεφάν Μίλερ. Η γυναίκα του ήταν Τουρκάλα και δύο μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο σπίτι από την αστυνομία παραδόθηκαν στις κοινωνικές υπηρεσίες.
Η αστυνομία αποφάσισε να προβεί στη σύλληψη του άνδρα, αφότου ο 35χρονος εντοπίστηκε να αγοράζει μεγάλες ποσότητες χημικών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα. Επίσης εθεάθη κατά μήκος της διαδρομής του ποδηλατικού γύρου της Φρανκφούρτης που πραγματοποιείτε κάθε 1η Μαΐου και συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές κάθε χρόνο.
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt, που αποκάλυψε σήμερα την υπόθεση, αναφέρει στον ιστότοπό της τα μικρά ονόματα του ζεύγους και το αρχικό του επιθέτου τους --Χαλίλ και Σενάι Ντ. Προσθέτει πως ο Χαλίλ είχε διασυνδέσεις με τους κύκλους των σαλαφιστών στη Φρανκφούρτη και με το δίκτυο αλ-Κάιντα. Δεν αναφέρει την πηγή των πληροφοριών της.


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.