Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ: Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ... ΤΟΥΡΤΑ!!!

​Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media,  η απόφαση ενός ζαχαροπλάστη από την Αυστρία να δημιουργήσει μία τούρτα, η οποία αναπαρισ...

​Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media, η απόφαση ενός ζαχαροπλάστη από την Αυστρία να δημιουργήσει μία τούρτα, η οποία αναπαριστά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους των ΗΠΑ.
Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου “Alexander” στη Βιέννη, Τόμας Κινμπάουερ, με το δημιούργημα του αυτό, θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την κυβέρνηση συνεργασίας της χώρας του, πράγμα που δεν άρεσε στους συμπατριώτες του.
Η τούρτα αποτελείται από δύο ουρανοξύστες που παραπέμπουν στους δίδυμους πύργους αλλά φέρουν ταχρώματα των δύο κομμάτων της κυβέρνησης συνεργασίας στην Αυστρία, του Σοδιαλδημοκρατικού Κόμματος και του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος.
CDvPUxcWAAEIzcu.jpg
Tα αεροπλάνα που συγκρούονται πάνω στους πύργους συμβολίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τους Πράσινους και το δεξιό Κόμμα της Ελευθερίας.
Έπειτα από τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, ο Αυστριακός ζαχαροπλάστης προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είναι τόσο δυσαρεστημένος με τη διαφθορά της πολιτικής σκηνής στη χώρα του που ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα.
Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που χαρακτήρισαν τη δημιουργία του «κακόγουστη» και «προκλητική»,  αφού χρησιμοποιεί μία τραγική στιγμή της αμερικανικής ιστορίας που στοίχισε τη ζωή σε 2.900 ανθρώπους το 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.