Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΝΟΡΘΩΣΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ... ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ...

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκδήλωση προς τιμήν της ομάδ...

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκδήλωση προς τιμήν της ομάδας του 1974. Πρόκειται για την φουρνιά ποδοσφαιριστών, η οποία κράτησε ζωντανή την Ανόρθωση στα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς, κατακτώντας παράλληλα και το κύπελλο του 1974-75.

Ο δημοσιογράφος Άκης Κυριάκου, μετέφερε με γλαφυρό τρόπο στο ακροατήριο της ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας το κλίμα της εποχής. Είχε από μια ιστορία για κάθε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρει σε όσους βρέθηκαν στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους». Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όσοι τουλάχιστον μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη από τη συγκίνηση, μίλησαν για το μεγαλείο της Ανόρθωσης και την τιμή που απετέλεσε γι’ αυτούς να αγωνιστούν με το Φοίνικα στο στήθος.

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων της Ανόρθωσης και του Συνδέσμου Παλαιμάχων, απονεμήθηκαν μετάλλια και τιμητικά διπλώματα στους ποδοσφαιριστές ή συγγενείς όσων απεβίωσαν. Ήταν μια οφειλόμενη τιμή, για τη γενιά των δυσκολότερων χρόνων του Συλλόγου μας.

www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.