Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ "ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ"

Τον Ιανουάριο του 2014 η τουρκική στρατοχωροφυλακή, μετά από σχετικές καταγγελίες, σταμάτησε για έλεγχο τριαξονικά φορτηγά τα οποία, όπ...


Τον Ιανουάριο του 2014 η τουρκική στρατοχωροφυλακή, μετά από σχετικές καταγγελίες, σταμάτησε για έλεγχο τριαξονικά φορτηγά τα οποία, όπως αποδείχτηκε, μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά σε ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία.
Οι επιχειρήσεις της στρατοχωροφυλακής έγιναν κατόπιν διαταγής αλλά και υπό την προσωπική επίβλεψη και παρουσία του αρμόδιου εισαγγελέα στους νομούς Αντιόχειας (Χατάι) και Αδάνων.

Τότε η τουρκική κυβέρνηση είχε έλθει σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οι ίδιες οι αρμόδιες Αρχές του τουρκικού κράτους αποκάλυπταν την εμπλοκή της υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ), άρα της κυβέρνησης, στο θέμα της υποστήριξης των ισλαμιστών και συγκεκριμένα του Μετώπου Αλ Νούσρα, που είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
Τώρα, δεκατέσσερις μήνες αργότερα, ο Αρχιεισαγγελέας Προστασίας της Δημοκρατίας της Κωνσταντινούπολης διέταξε τη σύλληψη 34 εν ενεργεία στρατιωτικών, ανάμεσα στους οποίους και ένας ταγματάρχης, με το αιτιολογικό της «παράνομης υποκλοπής τηλεφώνων, κατασκοπείας, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, παράνομης καταγραφής προσωπικών δεδομένων, ίδρυσης και διοίκησης τρομοκρατικής οργάνωσης, συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας ή παρεμπόδισης του έργου της».
Η συνέχεια του άρθρου στο PONTOSNEWS
ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.