Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 68ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Με αδικαιολόγητη βιαιότητα επιτέθηκε σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη που περπατούσε αμέριμνη σε έναν δρόμο στην Κόρινθο ένας αλλοδαπός,...


Με αδικαιολόγητη βιαιότητα επιτέθηκε σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη που περπατούσε αμέριμνη σε έναν δρόμο στην Κόρινθο ένας αλλοδαπός, για να αρπάξει την τσάντα που κρατούσε. Ο νεαρός δράστης το έβαλε στα πόδια με τη λεία του, αλλά δεν κατάφερε να διαφύγει.

Η ανυποψίαστη 68χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν δέχθηκε χτυπήματα από τον 25χρονο Βούλγαρο που την είχε πλησιάσει χωρίς να τον αντιληφθεί. Έτσι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την τσάντα που περιείχε χρήματα, το κινητό της τηλέφωνο, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ευτυχώς γι' αυτήν όμως, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μόλις ενημερώθηκαν για την ληστεία και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο 25χρονος παραλήφθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες αρπαγές τσαντών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.