Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΒΟΥΛΗ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟ 2011, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΒΑΓΕΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΗΣ! ΕΦΕΡΕ CD PLAYER ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΗ (ΠΟΣΠΕΡΤ), ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Οπότε όταν όλοι είδαν την Άννα Βαγενά να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής μαζί με την... ...

Είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Οπότε όταν όλοι είδαν την Άννα Βαγενά να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής μαζί με την... τσάντα της, απόρησαν για το τι θα επακολουθούσε.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε από την τσάντα της... φρατζόλα και γάλα, όπως είχε κάνει το 2011 η Λιάνα Κανέλλη για να εκφράσει την αντίδραση με την κυβερνητική πολιτική.

   
Αυτή τη φορά η... ατραξιόν ήταν υπέρ της κυβέρνησης και συγκεκριμένα υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

 
Η Άννα Βαγενά, λοιπόν, άνοιξε την τσάντα της, έβγαλε ένα CD player (κάτι ανάλογο έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και ο Παύλος Χαϊκάλης) και έβαλε να παίξει ένα απόσπασμα ομιλίας του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη από την ημέρα που τα ΜΑΤ είχαν μπει στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.