Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ 50 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ! ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ!

Κατεστραμμένα αυτοκίνητα και ζημιές από βόμβες μολότοφ συνθέτουν το σκηνικό χάους που επικράτησε στο σημείο, τη στιγμή που ένα άτομο βρι...


Κατεστραμμένα αυτοκίνητα και ζημιές από βόμβες μολότοφ συνθέτουν το σκηνικό χάους που επικράτησε στο σημείο, τη στιγμή που ένα άτομο βρισκόταν αιμόφυρτο στο έδαφος, έχοντας δεχτεί δύο πισώπλατες μαχαιριές.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το thestival.gr, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στήθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Αθλητικής.

Κλιμάκια της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης έλαβαν εντολές να πραγματοποιούν συνεχείς διελεύσεις και ελέγχους στους οπαδικούς συνδέσμους των ομάδων της Θεσσαλονίκης σε ολόκληρη την πόλη. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα άτομα θα πραγματοποιούνται προληπτικοί έλεγχοι για την αποφυγή νέου επεισοδίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν στο κέντρο διασκέδασης όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση οπαδών του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.