Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΡΟΛΟΪ 18ΚΑΡΑΤΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Το Astronomica Tourbillon, ένα σύγχρονο ρολόι-έργο τέχνης, που κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, παρουσίασε η Jacob & Co, ο Αμερικ...



Το Astronomica Tourbillon, ένα σύγχρονο ρολόι-έργο τέχνης, που κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, παρουσίασε η Jacob & Co, ο Αμερικάνος κατασκευαστής υψηλής ωρολογοποιείας.



Είναι κατασκευασμένο από ροζ χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια, κρύσταλλα από ζαφείρι και διαθέτει πάρα πολλά κινούμενα μέρη. Διαθέτει τέσσερις βραχίονες που κάνουν μια πλήρη περιστροφή κάθε 20 λεπτά, με τον βραχίονα που δείχνει την ώρα, να περιστρέφεται και αυτός συνέχεια, ώστε να δείχνει στον κάτοχό του, πάντα σωστά την ώρα. Ένα πολύπλευρο σφαιρικό διαμάντι περιστρέφεται σε 2 άξονες κάθε 60 δευτερόλεπτα, με τον άλλον βραχίονα, που διαθέτει ένα tourbillon μηχανισμό, να περιστρέφεται σε τρεις άξονες.



Η Jacob & Co θα το βγάλει σε δύο εκδόσεις, μια χωρίς διαμάντια με κόστος 548.000 δολάρια και μια με διαμάντια με κόστος 1.000.000 δολάρια.



Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από το τελευταίο έτος του Jacob & Co. Astronomia Tourbillon σε δράση. Ένα μεγάλο μέρος της κίνησης τοποθετείται σε μια σειρά τεσσάρων βραχιόνων που περιστρέφονται ολόκληροι γύρω από το καντράν κάθε 20 λεπτά.




1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ http://www.themodernconnoisseur.com/post/46673847881/worlds-most-expensive-watches (CHOPARD $25M) (SUPER MALAKIA) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ NATHAN ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ CAMERON DIAZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.