Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΝΕΟΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ 124 ΠΒΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!!!

Εντυπωσιακή η Ορκωμοσία των Οπλιτών της Β” ΕΣΣΟ  στην 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη ! Είναι πράγματι εντυπωσιακό να...

Εντυπωσιακή η Ορκωμοσία των Οπλιτών της Β” ΕΣΣΟ  στην 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη !

Είναι πράγματι εντυπωσιακό να βλέπεις νέα παιδιά που πριν λίγες ημέρες δεν ήξεραν καν να¨ περπατούν » ,τώρα  να υποχρεώνουν  τον Α/ΓΕΑ να υποκλίνεται  στο Παράστημα τους!

2015-04-03_ork_b_esso_010
Οι Κληρωτοί Οπλίτες ψάλλουν τον Εθνικό Μας Ύμνο  μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους και μόνο αυτό δίνει ελπίδα στην συνέχιση της φυλής και του Έθνους των Ελλήνων !

2015-04-03_ork_b_esso_006
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, παρέστη στην ορκωμοσία των κληρωτών της Β΄ ΕΣΣΟ 2015 της Πολεμικής Αεροπορίας, στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη.

2015-04-03_ork_b_esso_002
Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές καθώς και συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.

2015-04-03_ork_b_esso_004


http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.