Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΞΑΝΑ. O MΠΙΜΠΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΑΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ

Ο Νετανιάχου εμφανίστηκε περιχαρής στο πλήθος των υποστηρικτών του Λικούντ στο Τελ Αβίβ μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη , ότι «...



Ο Νετανιάχου εμφανίστηκε περιχαρής στο πλήθος των υποστηρικτών του Λικούντ στο Τελ Αβίβ μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη , ότι «ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, πετύχαμε μια σημαντική νίκη για το Λικούντ.»

«Hail, hail, Bibi,» φώναζαν οι οπαδοί του Λικούντ την ώρα που ο Νετανιάχου ανέβαινο στο βάθρο την Τετάρτη.

«Έχουμε σημειώσει μια σημαντική νίκη για το εθνικιστικό στρατόπεδο με επικεφαλής το Λικούντ», δήλωσε ο Νετανιάχου.


»Είμαι περήφανος για τον ισραηλινό λαό, διότι κατά τη στιγμή της αλήθειας ήξερε να κάνει τη διάκριση μεταξύ της πρόκλησης και της ανοησίας και επέλεξε την πρόκληση»

Ο Νετανιάχου πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του θα εργαστεί για να βελτιώσει «το πιο σημαντικό ζήτημα για όλους, το οποίο είναι η πραγματική ασφάλεια και η κοινωνικοοικονομική ευημερία.»

Μετά ο Μπίμπι αναφέρθηκε στα τελευταία στάδια της προεκλογικής εκστρατείας του τονίζοντας ότι είχε προσεγγίσει με έναν »κλάδο ελιάς» τις μειονότητες του Ισραήλ .

«Αυτά τα ζητήματα είναι σημαντικά για κάθε οικογένεια, πολίτη, στρατιώτη, και το σύνολο των Ιουδαίων και μη Ιουδαίων πολιτών του Ισραήλ», είπε ο Νετανιάχου. «Είστε όλοι σημαντικό για μένα.»

Μάλιστα σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, φέρεται να υπερέβη το σύντομο χρόνο της δημόσιας ομιλίας τους, καθώς όλα ήταν προγραμματισμένα στο λεπτό λόγω των απειλών κατά της ζωής του.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την κοινωνικοοικονομική κατάσταση», είπε ο Νετανιάχου. «Υποσχεθήκαμε να αναλάβουμε τη φροντίδα του κόστους διαβίωσης και να πάρουμε μέτρα για την άνοδο του κόστους στέγασης, και θα το κάνουμε.»

«Μίλησα με όλους τους ηγέτες των εθνικιστικών κομμάτων, και τους κάλεσα να μας ακολουθήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης, χωρίς καθυστέρηση, διότι η πραγματικότητα δεν επιδέχεται time out.» (jerusalem post)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.