Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ: ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!!!

Ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ένα παιδί να εκτελεί φερόμενο πράκτορα της Μοσάντ, έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος. Η...

Ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ένα παιδί να εκτελεί φερόμενο πράκτορα της Μοσάντ, έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος. Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Στο 13 λεπτών διάρκειας βίντεο, ο ανήλικος τζιχαντιστής εμφανίζεται να εκτελεί τον όμηρο με σφαίρα στο κεφάλι. Θύμα, σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος, ο Ισραηλινός Άραβας Μουχάμαντ Σαΐντ Ισμαήλ Μουσάλαμ που κατηγορείται ότι είναι πράκτορας της Μοσάντ.
Ο όμηρος είναι ντυμένος με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των αιχμαλώτων του Ισλαμικού Κράτους κι εμφανίζεται στην κάμερα να λέει ότι στρατολογήθηκε και εκπαιδεύτηκε από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Στη συνέχεια, μεταφέρεται σε ένα χωράφι και εκτελείται από ένα παιδί. Φορώντας στρατιωτική στολή, το αγόρι πυροβολεί τον Μουσάλαμ στο μέτωπο. Εκείνος πέφτει νεκρός και το παιδί τον πυροβολεί άλλες τρεις φορές φωνάζοντας «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος).
Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία τζιχαντιστής, που μιλά γαλλικά, λέει ότι το παιδί είναι ένα από «τα λιονταράκια του χαλιφάτου».
Εκπρόσωπος των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο νεαρός που εμφανίζεται ως όμηρος έφυγε στις 24 Οκτωβρίου για την Τουρκία, απ' όπου πέρασε στη Συρία και εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά αυτό έγινε «με δική του πρωτοβουλία και εν αγνοία των γονιών του», γεγονός που θέτει ερωτήματα για το κατά πόσο πρόκειται για αυθεντικό βίντεο ή για προπαγανδιστικό.
Στο βίντεο υπάρχει και ένας κατάλογος με ονόματα και φωτογραφίες ανδρών που χαρακτηρίζονται «πράκτορες του Ισραήλ».
Αξιωματούχοι των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσαν ότι είναι ενήμεροι για το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε λογαριασμούς του Twitter που χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.