Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚ

Η γερμανική Welt am Sonntag που πρώτη είχε δημοσιεύσει ότι σύμφωνα με πηγές των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας , πάνω από 100 Γερμανοί...



Η γερμανική Welt am Sonntag που πρώτη είχε δημοσιεύσει ότι σύμφωνα με πηγές των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας , πάνω από 100 Γερμανοί πολίτες αγωνίζονται στις πολιτοφυλακές της Νέας Ρωσίας , επιβεβαιώνεται.

Πλήθος γερμανικών μέσων όχι μόνο αναπαραγάγουν την είδηση , αλλά και διατείνονται ότι ανάμεσα στους Γερμανούς που εντάχθηκαν στις νεορωσικές δυνάμεις, υπάρχουν και Γερμανοί στρατιωτικοί. Τους αποκαλούν »ρωσο-γερμανούς».



Ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Günter Krings επιβεβαίωσε τη συμμετοχή Γερμανών πολιτών στον φιλορωσικό στρατό σε πρόσφατη επιτροπή της γερμανικής βουλής . (rp.de)

Όταν συζητήθηκε το θέμα της »νομιμότητας» αυτών των Γερμανών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων, Βόλφγκανγκ Bosbach , δήλωσε ότι όσοι Γερμανοί ακολούθησαν τους φιλορώσους αντάρτες και παράλληλα ανήκουν στον γερμανικό στρατό, χάνουν αυτόματα τη γερμανική υπηκοότητα.

Ο Bosbach παρομοίασε τους Γερμανούς φιλορώσους αντιφασίστες με αυτούς που εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος λέγοντας ότι »παρόμοια κατάσταση επικρατεί και όταν συμμετέχουν σε εχθροπραξίες του Ισλαμικού Κράτους».

Πρόσθεσε ότι θα ισχύσει το ίδιο ποινικό δίκαιο.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.