Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ ΧΑΡΙΤΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ!!

Σε μια προσπάθεια να ισοπεδώσουν οτιδήποτε αντιβαίνει στη δική τους ερμηνεία του Κορανίου, διέλυσαν δεκάδες τόπους λατρείας Την ώρα που ο...


Σε μια προσπάθεια να ισοπεδώσουν οτιδήποτε αντιβαίνει στη δική τους ερμηνεία του Κορανίου, διέλυσαν δεκάδες τόπους λατρείας

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ξεκινούν να ανησυχούν και σχεδιάζουν ομιλίες για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ISIS και το πόσο άσχημο είναι το γεγονός πως στοχεύει θρησκευτικές μειονότητες της μουσουλμανικής θρησκείας, οι ανεκδιήγητοι Χαριτζίτες του Ισλαμικού Κράτους, προχώρησαν σε μια νέα επίθεση στη Λιβύη.






Αυτή τη φορά, στόχος της ανεγκέφαλης καταστροφής μνημείων στάθηκαν ναοί και τόποι λατρείας μιας άλλης θρησκευτικής μειονότητας. Των Σούφι. Οι Σούφι, ή σουφιστές, είναι μουσουλμάνοι, οι οποίοι στην αρχή της μουσουλμανικής θρησκείας, δέχθηκαν επιρροές από τους χριστιανούς μοναχούς κι έτσι ακολούθησαν έναν πιο ασκητικό τρόπο ζωής και πίστης. Αυτό φυσικά, στο μυαλό ενός Χαριτζίτη μουσουλμάνου, μεταφράζεται μόνο με έναν τρόπο: «Άπιστοι».

Γι' αυτό το λόγο και η νέα άθλια επίθεση, απεικονίζεται σε πλήθος φωτογραφιών στις οποίες φαίνονται, μπουλντόζες να ισοπεδώνουν ναούς που χρησιμοποιούνται από τους Σούφι ως τόποι διδασκαλίας και άσκησης της θρησκείας. Σε άλλες βέβαια φωτογραφίες, απεικονίζεται και κάποιος που μάλλον θέλει τις 72 παρθένες μόνο για πάρτη του, οπότε, πήρε μια βαριοπούλα και άρχισε να κατεδαφίζει έναν άλλο ναό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.