Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ: Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ… ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος Μόλις εξαγγέλθηκε πομπωδώς η εξεταστική για το Μνημόνιο, τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων (που μασάνε καλ...


Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις εξαγγέλθηκε πομπωδώς η εξεταστική για το Μνημόνιο, τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων (που μασάνε καλά από τα μυστικά κονδύλια…), χάλασαν τον τόπο και μόνο… χειροπέδες που δε φόρεσαν στους Σαμαροβενιζέλους!

Ποια θα είναι η κατάληξη της εξαγγελίας; Αναφέρει σχετικά σε συνέντευξή του στην «Real News» ο υπουργός Επικρατείας και θεωρούμενος ως «δάσκαλος» και «καθοδηγητής» του Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η εξεταστική για το μνημόνιο θα γίνει για να μάθει ο κόσμος πώς μπήκε σε αυτό η Ελλάδα. Δεν θεωρώ όμως ότι υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. Εμένα τουλάχιστον ούτε περνούν από το μυαλό μου ποινικές ευθύνες». Με απλά λόγια, παρά τις προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές μεγαλοστομίες, η επιτροπή για το Μνημόνιο θα είναι μια ακόμα φωτοβολίδα, χωρίς κανένα πρακτικό αποτέλεσμα!

Βεβαίως, σωστά πράττει από την πλευρά της η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, γιατί σου λέει, αν η επιτροπή καταλήξει σε ποινικές ευθύνες για τα Μνημόνια 1 και 2, έτσι μπορεί στο μέλλον κάποια άλλη επιτροπή που θα αναζητήσει ευθύνες για το Μνημόνιο 3 (που θα υπογράψουν οι ίδιοι τον ερχόμενο Ιούνιο…) να καταλήξει ομοίως σε ποινικές ευθύνες.

Ωστόσο, την… πάτησαν! Γιατί, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η δική τους εξεταστική-σούπα, η επομένη που θα γίνει συνολικά για τα Μνημόνια 1,2 και 3, θα αναζητήσει και θα αποδώσει ποινικές ευθύνες, καθότι θα την συστήσει η επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.