Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΚΟΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ... "Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΛ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ"

Συντετριμμένος ο ντέτεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης από την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. "Λείπουν και άλλα κομμάτια απο το παζλ&quo...


Συντετριμμένος ο ντέτεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης από την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. "Λείπουν και άλλα κομμάτια απο το παζλ" λέει ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει τις έρευνες για λογιαριασμό της οικογένειας και μίλαγε για φαινόμενα bullying.
Η Κρήτη θρηνεί, τα Γιάννενα θρηνούν, όλη η Ελλάδα θρηνεί...
Ο άνθρωπος που βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολης, είναι ο ιδιωτικός ερευνητης Γιώργος Τσούκαλης. Ξέρει όσο λίγοι όλες τις πτυχές αυτής της ιστορίας με τον τραγικό επίλογο. Αλλωστε ήταν εκείνος που βοήθησε να αποκαλυφθεί οτι ο Βαγγέλης ήταν θύμα bullying.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Γιώργος Τσούκαλης "δυστυχώς το κακό σενάριο επαληθεύθηκε, αυτό που δεν ήθελε κανείς. Ο Βαγγέλης βρέθηκε χθες το πρωί από ένα ζευγάρι περαστικών που βρέθηκε στην περιοχή και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Το καλό σενάριο που θέλαμε όλοι δεν επαληθεύθηκε.

Από την πρώτη στιγμή έλεγα οτι το κλειδί της υπόθεσης είναι στην Γαλακτομική Σχολή και στην ευρύτερη περιοχή. Απεδείχθη λοιπόν ότι το παιδί ήταν εκεί κοντά. Και το έλεγα αυτό γιατί ακριβώς υπήρχαν πάρα πολλά στοιχεία που όταν κανείς τα έβαζε κάτω για να συμπληρώσει το παζλ της εξαφάνισης, έβλεπε οτι δεν μπορούσε να έχει απομακρυνθεί ο Βαγγέλης".

"Η υπόθεση μπορεί να κλείνει νομικά αλλά υπάρχουν και άλλα κομμάτια στο παζλ" αποκαλύπτει ο Γιώργος Τσούκαλης


"Το παζλ αυτό της εξαφάνισης και της κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο Βαγγέλης, πιστεύω οτι έχει κάποια κομμάτια ακόμη γιατί και η αστυνομία εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση και εγώ με τον συνεργατή μου τον Φώντα Βρόσγο. Ο Βαγγέλης έγινε δικό μας παιδί.

Σίγουρα οι ποινικολόγοι έχουν απόλυτο δίκιο οταν λένε οτι η αυτοκτονία κλείνει νομικά το θέμα, αυτό είναι γεγονός , το γράμμα του νόμου έτσι λέει. Ομως εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή ερευνούμε κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης ώστε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ να συμπληρωθεί και ξέρω οτι το ίδιο κάνει και η ελληνική αστυνομία με ιδιαίτερο ζήλο.

Η οικογένεια είναι σε μια κατάσταση γολγοθά θα έλεγα, είναι φυσιολογικό άλλωστε καθώς πρόκειται για μια πολύ συγκροτημένη οικογένεια και πολύ αγαπημένη μεταξύ τους. Εμένα με έχει συγκινήσει το πόσο αγαπητή είναι η οικογένεια στο χωριό τους, αλλά και εδώ στην Αθήνα καθώς και στα Γιάννενα" είπε τέλος ο κύριος Γιώργος Τσούκαλης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.