Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ: ΕΚΑΝΕ ΦΑΡΣΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΚΑΚΑΣ!!!

Κάθε τρεις και λίγο έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα για υποτιθέμενες βόμβες στο κτίριο της Εισαγγελίας Έδεσσας ένας 46χρονος φαρσέρ, ώσπου ...

Κάθε τρεις και λίγο έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα για υποτιθέμενες βόμβες στο κτίριο της Εισαγγελίας Έδεσσας ένας 46χρονος φαρσέρ, ώσπου κατέληξε να γνωρίσει από... κοντά τον ίδιο τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μετά τη σύλληψή τους από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Μετά την τρίτη κατά σειρά κακόγουστη φάρσα που έκανε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για τοποθέτηση βόμβας, που δήθεν επρόκειτο να εκραγεί σε μισή ώρα και υποχρέωσε τις αστυνομικές αρχές να εκκενώσουν το κτίριο για να κάνουν έρευνες χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο, ο 46χρονος εντοπίστηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, αποδείχθηκε ότι αυτός κρυβόταν πίσω και από άλλες δύο ανάλογες φάρσες στις 2 και 15 Μαρτίου. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη που θα του... κόψει την όρεξη για πλάκες!

2 σχόλια

  1. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!ΟΝΤΩΣ!ΚΑΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TELIKA EIXE CIXOLOGIKA PROBLIMATA ETSI AKOYSTIKE OPOTE DIKIOLOGIMENOS O TYPOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.