Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η" ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ" ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΡΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ON AIR... ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ! "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" - ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ 'ΧΕΤΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝΕΛ, ΟΥΣΤ!

«Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μία αντίφαση. Ενώ ζητούν βοήθεια και αλληλεγγύη από μία Ευρώπη, η οποία όμως Ευρώπη θέλει μικρότερο κράτος -είναι ...


«Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μία αντίφαση. Ενώ ζητούν βοήθεια και αλληλεγγύη από μία Ευρώπη, η οποία όμως Ευρώπη θέλει μικρότερο κράτος -είναι κοινή πολιτική σε όλη την Ευρώπη- στον ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκαν περισσότερο κράτος», σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «στον ενικό».



Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν η διαπραγμάτευση θα οδηγηθεί σε αίσιο τέλος, ο κ. Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Η διαπραγμάτευση έχει εμφανή τα στοιχεία μιας τούμπας. Δηλαδή προσπαθούν το Μνημόνιο να το πουν κάπως αλλιώς, αλλά να είναι πάλι πρόγραμμα. Την Τρόικα να την πουν κάπως αλλιώς. Δηλαδή είναι εμφανές ότι πάνε να παραπλανήσουν τον κόσμο».


ΕΝΙΚΟΣ

1 σχόλιο

  1. ειναι για γελια! βγαζουν αυτον τον κλοουν και δεν φερνουν εκπροσωπους του τριτου εκλεγμενου πολιτικου κομματος! να χ;σουμε την "λεβεντο"δημοκρατια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.