Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ... ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!

Ξεσπάθωσε στο twitter ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος υπερασπιζόμενος τις στυλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη. Καλεί τους Άγ...

Ξεσπάθωσε στο twitter ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος υπερασπιζόμενος τις στυλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη. Καλεί τους Άγγλους – που όπως λέει δεν έχουν στυλ – να αφήσουν αυτά τα σχόλια και να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, εγκαλεί τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο να σταματήσει τους σχολιασμούς και να βγάλει πρώτος αυτός τις ελβιέλες.
Τα βάζει ακόμα και με τον Στρως Καν λέγοντας «απέξω γραβάτα από μέσα ανωμαλία».
Ακολουθούν τα tweets του Βασίλειου Κωστέτσου:
  • Ας Κοιτάξουν Οι Άγγλοι Ιθύνοντες Να Επιστρέψουν Τα Κλεμμένα!Κιας Αφήσουν Τις Κρίσεις Περί Ντυσίματος Βαρουφάκη!ΜιαΧαρά Άψογος Ηταν!!ΤΕΛΕΙΟΣ!
  • Κε Μπογδανε μ Άσε Τον Βαρουφάκη Ήσυχο!Και Κοιτα Να Βγάλεις Εσυ Τις «Ελβιελες»!Που Μιλάς Και Για Στυλ!..»Ζήλια»!!!!!Λυσαξατε Με Τον Άνθρωπο!
  • Μιλάνε οι Άγγλοι Για Στυλ & Πρωτόκολλο!Που Τα Καλοκαίρια Στην Κέρκυρα & Στην Κρητη Μεθοκοπανε & Οργιάζουν Σαν Λυσασμενοι!
  • Μια Χαρά Ηταν Ο Βαρουφακης Εκφράζει Τον ΠΟΛΥ Κόσμο!Το Σημερα!Οχι Το Δήθεν!Τύπου…Στρος-Καν!Απεξω Γραβάτα Κιαπομεσα Ανωμαλία!…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.