Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ!..

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΙΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟ...


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΙΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ!..

Μιά νέα μεγάλη προσφορά κάνει σήμερα Παρασκευή 27/2/2015 ο «Στόχος»: Με αφορμή τους αποψινούς Α΄ Χαιρετισμούς της Παναγίας που θα ψαλούν σε όλες τις εκκλησίες, σάς προσφέρουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βιβλίο του Τριωδίου (526 σελίδες), από το οποίο πήρε το όνομά της όλη αυτή η περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Πρόκειται για την πρωτότυπη έκδοση του Τριωδίου που έγινε το 1839 (!) στην Βενετία και περιέχει «άπασαν την ακολουθίαν της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, από της Κυριακής του Τελώνου και του Φαρισαίου μέχρι του Αγίου και Μεγάλου Σαββάτου»!..

Για να καταλάβετε την αξία του σπάνιου βιβλίου που σάς προσφέρει ο «Στόχος» και δεν θα βρήτε σε ολόκληρο το Διαδίκτυο, σάς λέμε ότι για να αγοράσετε στα θρησκευτικά βιβλιοπωλεία ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Τριώδιον, θα πρέπει να πληρώσετε πάνω από 30 ευρώ με την έκπτωση!..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ: Μπείτε εδώ:

http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1424969934

και πατήστε Download File. Διώξτε την διαφήμιση που θα εμφανισθεί και ξαναπατήστε click here to download the file now. Το αρχείο pdf θα κατέβει ολόκληρο, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα


Ενσωματωμένη εικόνα 1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.