Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ: ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ!!!

Κάθε… 15 ημέρες περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ένας αμετανόητος τσαντάκιας που συλλαμβάνεται κάθε τρεις και λίγο...


Κάθε… 15 ημέρες περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ένας αμετανόητος τσαντάκιας που συλλαμβάνεται κάθε τρεις και λίγο, αλλά μυαλό δεν βάζει! Αυτή τη φορά, μαζί του ήταν ένας 32χρονος συνεργός του με τον οποίο μοιράστηκε τη λεία του.

Ο 37χρονος πλησίασε από πίσω μια 58χρονη Βουλγάρα και της άρπαξε την τσάντα της, η οποία είχε μέσα χρήματα, τρία κινητά και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή μαζί με τον 32χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα χαρτονόμισμα των 50 λέβα Βουλγαρίας που ανήκε στην αλλοδαπή γυναίκα. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται για κλοπή. Σε βάρος του, όμως, εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για διακεκριμένες κλοπές που εκτελέστηκε μετά τη σύλληψή του.

Ο… «καθ’ έξιν» τσαντάκιας είχε συλληφθεί στις 31 Ιανουαρίου όταν αποπειράθηκε να αποσπάσει την τσάντα μιας 46χρονης, ενώ μια ημέρα πριν είχε αρπάξει την τσάντα μιας 58χρονης με 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και πριν από άλλες δυο ημέρες την τσάντα μιας 32χρονης που είχε μέσα μόνο έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα. Κι όλα αυτά, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης για άλλες αρπαγές τσαντών, 20 ημέρες πριν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.