Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΑΚΟΥΓΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!

Δίπλα στη γυναίκα του μέχρι το τέλος της ζωής της αν και βρισκόταν 7.000 μίλια μακριάέμεινε ο Darron Smith. O 35χρονος Βρετανός που εργαζ...


Δίπλα στη γυναίκα του μέχρι το τέλος της ζωής της αν και βρισκόταν 7.000 μίλια μακριάέμεινε ο Darron Smith.

O 35χρονος Βρετανός που εργαζόταν σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Ινδονησία άκουσε την 37χρονη γυναίκα του Anna να αφήνει την τελευταία της πνοή ενώ υποβαλλότα σε θεραπεία στο Shetland.

Του είχε τηλεφωνήσει η μητέρα του να επικοινωνήσει επειγόντως και μέσα σε 24 ώρες η Anna μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Gilbert Bain προκειμένου από εκεί να μεταφερθεί στη Σκωτία για εξειδικευμένη θεραπεία.

Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία. Όταν πήρε τηλέφωνο, ο Darron γνώριζε ότι είναι απίθανο να επιβιώσει και έμεινε στη γραμμή ενώ το ιατρικό προσωπικό πάλευε να τη σώσει.

Άκουσε τελικά από τη μητέρα του τα τραγικά νέα για τον θάνατο της συζύγου του.



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: cascadenews.co.uk
Παρά την τραυματική εμπειρία αισθάνεται ευτυχισμένος που αν και βρισκόταν στην Ινδονησία μπόρεσε να είναι κοντά της τα τελευταία λεπτά της ζωής της.

"Άκουσα τη μητέρα μου να λέει "έφυγε;" και τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν τον θάνατό της. Ήταν οδυνηρό αλλά παρήγορο να είμαι εκεί έστω και από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Χρειάστηκε πέντε πτήσεις για να επιστρέψει τελικά σπίτι του μετά τον θάνατο της γυναίκας του στις 23 Ιανουαρίου 2015.

Η 37χρονη έπαθε πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας μετά από δύο καρδιακές ανακοπές που είχε υποστεί από άγνωστη καρδιακή πάθηση.

"Ήταν μια νέα μητέρα που είχε τα πάντα για να ζήσει", σημείωσε, τονίζοντας ότι στη διάρκεια των πτήσεων διάβαζε βιβλία ψυχολογίας για να βοηθήσει την 4χρονη κόρη του να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας της.

"Η Ava το αντιμετωπίζει καλύτερα από εμένα ορισμένες φορές. Θα αντιμετωπίσουμε μαζί τον χαμό της γυναίκας μου με τον τρόπο που η κόρη μας θεωρήσει καλύτερο".

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.