Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ DFEFENCENET ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ... Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ 20ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014...  ----------------- ΕΔΩ ΚΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ...


Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ 20ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014... 

-----------------

ΕΔΩ ΚΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ... ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: 

Το όνομα του πρωθυουργού Κώστα Καραμανλή ακούγεται ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες ώρες ως επιλογή του Α.Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας και με δεομένο ότι η προεδρική εκλογή έστω και με σχετική πλειψηφία θα ελέγχεται κατά απόλυτο τρόπο από το κόμμα που θα είναι πρώτο στη νέα Βουλή και αυτό εκτός τρομακτικής έκπληξης θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε το μόνο που απομένει είναι το μεγάλο "Ναι" από τον Κώστα καραμανλή.

Ετσι ή αλλιώς, βέβαια, και η ΝΔ θα το ψηφίσει με τους περί τους 70 βουλευτές που θα εκλέξει, άρα είναι περισσότερο τυπικό το ζήτημα και θα εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία με τους 180 ψήφους που απαιτούνται να υπερακλύπτονται άνετα.

Θα πει το μεγάλο "ναι" ο Κώστας Καραμανλής; Μέχρι στιγμής δεν το έχει απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο αντίθετα με την προηγούμενη εκλογή του Δεκεμβρίου που είχε πει στον Α.Σαμαρά"Ευχαριστώ, δεν θα πάρω".

O A.Tσίπρας δεν θέλει να τρομάξει τα συντηρητικά στρώματα της κοινωνίας περισσότερο από όσο θα τους τρομάξει το αποτέλεσμα της Κυριακής. Γιατί αυτά τα συντηρητικά στρώματα είναι η κινητήριος δύναμη της ελληνικής κοινωνίας. Και η πρόταση και εκλογή ως ΠτΔ του Κ.Καραμανλή είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθησυχάσει φόβους και ανησυχίες...

Μπορεί να υπάρξει μια νέα πολιτική σύνθεση που μπορεί να προκύψει από την ιστορική συμφωνία δυο αντίθετων ιδεολογικών παρατάξεωνα και η πρόταση για τον Κ.Κραμανλή θα ένωνε την χώρα και θα καθησύχαζε πολλούς, εντός και εκτός Ελλάδος.

Για τον Α.Τσίπρα ο Κ.Καραμανλής έχει εκφραστεί άλλωστε με θετικό τρόπο. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει φροντίσει πολλές φορές να διαχωρίσει την περίοδο του πρώην Πρωθυπουργού από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ υπό τον κ. Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί για "ακροδεξιές αντιλήψεις" (αστεία πράγματα...) και κρίνεται ότι θα ενίσχυε την αναγκαία για τη χώρα πολιτική ενότητα αυτή η επιλογή.

Τόσο από το περιβάλλον του κ. Καραμανλή όσο και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούνται ότι υφίσταται ζήτημα υποψηφιότητας του πρώην Πρωθυπουργού, αν και στην πολιτική όλα είναι ανοικτά και τα δεδομένα ανατρέπονται.

Επίσης μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή επίθεση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και νυν άτυπου εκπροσώπου του Κ.Καραμανλή του Ε.Αντώναρου κατά του Μ.Βορίδη, για την χθεσινή δήλωση του οποίου ότι "Θα κάνουμε τα πάντα για να μην έρθει η Αριστερά στην εξουσία"ανταπάντησε ως εκρπόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για "καλλιέργεια ψυχροπολεμικού κλίματος"!

Δηλαδή δεν του αναγνώρισε ούτε καν την προεκλογική υπερβολή που χαρακτηρίζει πολλές φορές τον λόγω των πολιτικών μερικές ημέρες πριν τις εκλογές...

Οταν ο ίδιος ο Α.Σαμαράς μίλησε σήμερα για "Στάλιν" και "γκουλάγκ" (τα δικά του γκουλάγκ τα ξέχασε, φαίνεται"...

Ο Α.Τσίπρας φαίνεται ότι θα ήθελε τον Κ.Καραμανλή και για έναν ακόμη λόγο: Ποντάρει πολλά στις σχέσεις με την Ρωσία και ο Κ.Καραμανλής με τον Β.Πούτιν ενώνονται με ισχυρή φιλία. Το μήνυμα προς τη Μόσχα θα ήταν εξαιρετικά εύηχο... defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.