Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΣ ΣΑΛΟΣ...! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ" ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Θα μπορούσε να είναι μια ιστορική φωτογραφία που απεικονίζει τους ηγέτες του κόσμου να κρατιούνται χέρι χέρι σε ένδειξη αλληλεγγύης σ...



Θα μπορούσε να είναι μια ιστορική φωτογραφία που απεικονίζει τους ηγέτες του κόσμου να κρατιούνται χέρι χέρι σε ένδειξη αλληλεγγύης στους 1,6 εκατομμύρια Γάλλους που βγήκαν στους δρόμους μετά την επίθεση στο Charlie Hebdo.

Αν όμως κάποιος κοιτάξει καλύτερα, θα παρατηρήσει ότι λείπουν οι πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου που υπήρχαν στην πραγματική φωτογραφία.

Η συντηρητική ορθόδοξη εβραϊκή εφημερίδα κατηγορείται για Photoshop στη φωτογραφία που χρησιμοποίησε στο πρωτοσέλιδό της.




Οι γυναίκες που "εξαφάνισε" δεν είναι άλλες από την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, η δήμαρχος Παρισιού Anne Hidalgo και η εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι.

Η πρωθυπουργός της Δανίας Helle Thorning-Schmidt έχει περικοπεί με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο το χέρι της στο αριστερό άκρο της φωτογραφίας.



Στην αρχική φωτογραφία, η Άγκελα Μέρκελ στέκεται ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τον παλαιστίνιο πρόεδροο Μαχμούντ Αμπάς.

Πολλοί είναι εκείνοι που καταδικάζουν την εφημερίδα για σεξιστική επεξεργασία, επισημαίνοντας πως μια πορεία ενότητας με στόχο τη διάδοση ενός μηνύματος ειρήνης έχει αλλοιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.