Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...!!!

O μικρότερος εκ των δύο αδελφών που καταζητούνται αυτή την ώρα και ονομάζεται Σερίφ, είχε συλληφθεί το 2008 για συμμετοχή σε ένα δίκτυο...


O μικρότερος εκ των δύο αδελφών που καταζητούνται αυτή την ώρα και ονομάζεται Σερίφ, είχε συλληφθεί το 2008 για συμμετοχή σε ένα δίκτυο, το οποίο προετοίμαζε νέους για να τους στείλει στο Ιράκ και τη Συρία ώστε να πολεμήσουν στο πλευρό των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Μάλιστα ο ίδιος συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία την ώρα που ήταν έτοιμος να φύγει για τη Συρία. Είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση με 18μηνη αναστολή ωστόσο όπως φαίνεται για έξι χρόνια είχε κάνει τα πάντα ώστε να αποκοιμίσει τις Αρχές και να βγει από το στόχαστρο και την παρακολούθηση της αστυνομίας με τραγικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια είχαν γεννηθεί στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού και πριν τη σύλληψη του ενός είχαν προφίλ μικροκακοποιών, οι οποίοι ωστόσο ριζοσπαστικοποιήθηκαν ασπαζόμενοι τα κηρύγματα των φανατικών του Ισλάμ.

Στο δίκτυο που οργάνωνε την αποστολή Γάλλων μουσουλμάνων στο Ιράκ και τη Συρία συμμετείχαν συνολικά 10 άτομα από το Παρίσι, ενώ ορισμένοι εξ αυτών είχαν ομολογήσει κατά την διάρκεια της κράτησής του ότι είχαν εκπονήσει και σχέδια τρομοκρατικών ενεργειών στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.