Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ: «ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ»

Ο Μουσταφά Μουσταφά-υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε σημαντικές δηλώσεις στην εφ,. Γκιουντέμ σχετικά με την υποψηφιότητα του. ...


Ο Μουσταφά Μουσταφά-υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε σημαντικές δηλώσεις στην εφ,. Γκιουντέμ σχετικά με την υποψηφιότητα του.

Ο Μουσταφά Μουσταφά-υποψήφιος βουλευτής ανέφερε πως η Ελλάδα στις 25/1 εισέρχεται στις πλέον κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 40 ετών και είπε : ¨Το δικομματικό σύστημα που για χρόνια κυβερνούσε την χώρα καταρρέει. Και μετά την κατάρρευση του αφήνει πίσω του δυσχέρειες, οικονομική και κοινωνική κρίση, αγωνία και πίκρες. Στις εκλογές αυτές είτε θα ψηφίσουμε αυτά τα δύο κόμματα αποδεχόμενοι πως αυτή η κρίση θα είναι μόνιμη, είτε θα στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί μια πηγή ελπίδας όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλους τους λαούς της Ευρώπης.

¨ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ¨

Ο Μουσταφά αναφέρει πως η αριστερά στα τελευταία 40 χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αποκομίσει αρκετά κέρδη η μειονότητα και σχετικά με την υποψηφιότητα του είπε τα εξής : ¨Ως ενεργός σε αυτό τον αγώνα, με αίσθημα μεγάλης ευθύνης και εμπιστοσύνης, μετέχω ως υποψήφιος βουλευτής ,με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Λέμε ΣΥΡΙΖΑ για να γραφτεί όχι μια νέα σελίδα στην ιστορία της μειονότητας, αλλά ένα νέο βιβλίο¨.
………………

Εφ. Γκιουντέμ 6/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.