Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση μίας γυναίκας που εγκατέλειψε την οικογένειά της στην Ιταλία και πήγε στη Συρία, μαζί με τον εξά...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση μίας γυναίκας που εγκατέλειψε την οικογένειά της στην Ιταλία και πήγε στη Συρία, μαζί με τον εξάχρονο γιο της, προκειμένου να τον πουλήσει στους τζιχαντιστές, αποφασίζοντας να ταχθεί στο πλευρό τους.
Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, έφυγε από το σπίτι της στην Ιταλία τον περασμένο Δεκέμβρη, αποφασίζοντας να ταχθεί στο πλευρό των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Πήρε μαζί της τον εξάχρονο γιο της και άφησε πίσω της το σύζυγο και τις δύο κόρες της.
Ο σύζυγός της ακολούθησε τη γυναίκα και το γιο τους, ταξίδεψε στη Συρία, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να τους φέρει πίσω στην Ιταλία.
Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, έβλεπε τη γυναίκα του να μετατρέπεται σταδιακά σε «αδερφή της Τζιχάντ». Όπως δήλωσε δε, στο ιταλικό δίκτυο TGCom24, πιστεύει πως την προσέλκυσαν οι υποσχέσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που τάζουν χρήματα σε όσες γυναίκες κάνουν παιδιά με μαχητές της οργάνωσης.
Ο άνδρας, ανήμπορος να μεταπείσει τη γυναίκα, έχασε τα ίχνη τους. Επέστρεψε στην Ιταλία και απευθύνθηκε στις αρχές. Η υπόθεση της απαγωγής του 6χρονου από την ίδια τη μητέρα του ερευνάται από την ιταλική αστυνομία.
Η αποκαλούμενη «χρήματα αντί μωρών» πολιτική του Ισλαμικού Κράτους έχει προσελκύσει ήδη αρκετές γυναίκες στη Συρία. Πιστεύεται πως η οργάνωση το κάνει γιατί θέλει νέο αίμα στις τάξεις της, όπως το ανήλικο αγόρι που, προ ημερών, είχε κάνει το γύρο του κόσμου, εμφανιζόμενος να εκτελεί δύο Ρώσους κατασκόπους.


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.