Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΥΡΩΝ...

Σάλος προκλήθηκε στο Μαϊάμι όταν αποκαλύφθηκε ότι αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν τις φωτογραφίες καταζητούμενων αφροαμερικανών για να κάνουν ε...


Σάλος προκλήθηκε στο Μαϊάμι όταν αποκαλύφθηκε ότι αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν τις φωτογραφίες καταζητούμενων αφροαμερικανών για να κάνουν εξάσκηση στη σκοποβολή.

Την αποκάλυψη έκανε μια στρατιώτης η οποία εντόπισε ανάμεσα στους στόχους σε σκοπευτήριο την εικόνα του αδερφού της μαζί με άλλους πέντε αφροαμερικανούς. Ο αδερφός της, μάλιστα, ο οποίος εικονίζεται σε ηλικία 18 ετών, σήμερα είναι πατέρας και ευυπόληπτος επιχειρηματίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στο North Miami Beach παραδέχθηκε ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν κάθε είδους φωτογραφίες υπόπτων, άλλες, δηλαδή, μόνο με λευκούς, άλλες μόνο με ισπανόφωνους και άλλες μόνο με γυναίκες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους παράβαση από πλευράς των αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση καθώς είναι μια συνήθης διαδικασία επιμένοντας ότι η χρήση πραγματικών φωτογραφιών είναι σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το NBC που απευθύνθηκε σε σειρά αστυνομικών τμημάτων σε όλη την Αμερική όλοι απάντησαν ότι δεν χρησιμοποιούν αληθινές φωτογραφίες για εκπαίδευση στη σκοποβολή.  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.