Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΑ;;; ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!!!

Βουτάει για τον σταυρό, ανεβαίνει σε απορριμματοφόρο, παντρεύει ζευγάρια ο Γκλέτσος στο προεκλογικό σποτ της «Τελείας» (βίντεο) «ΤΕΛΕΙΑ κ...

Βουτάει για τον σταυρό, ανεβαίνει σε απορριμματοφόρο, παντρεύει ζευγάρια ο Γκλέτσος στο προεκλογικό σποτ της «Τελείας» (βίντεο) «ΤΕΛΕΙΑ και πράξη. Για μία νέα αρχή..» είναι το σύνθημα στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου, ΤΕΛΕΙΑ.

«Χτίζω με τα εργαλεία που έχω… Διαχωρίζω το φιλολαϊκό από το λαϊκίστικο… Απαιτώ πολιτικούς δημοκράτες δίπλα στους δημοκρατικούς πολίτες… Θέλω τον Έλληνα, πολίτη του κράτους και όχι υπήκοο» αναφέρει μεταξύ άλλων στο προεκλογικό σποτ ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίζεται μπροστά από τοίχο που φέρει το σύμβολο του κόμματος και, κοιτώντας την κάμερα, απευθύνεται στους ψηφοφόρους. Δίπλα του εμφανίζονται στιγμές από τη θητεία του ως δήμαρχος Στυλίδας και τηλεοπτικές του εμφανίσεις.Ανάμεσα στα πλάνα είναι και μερικά από το 2012 και τον αγιασμό των Θεοφανείων, στον οποίο ο Απόστολος Γκλέτσος είχε βουτήξει για τον σταυρό. Ακόμη, εμφανίζεται πάνω σε ένα απορριματοφόρο, μέσα στο χιονιά, να παντρεύει ένα ζευγάρι στο δημαρχείο, αλλά και να συμμετέχει σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών.

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.