Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΘΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 50ΧΡΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!!!

Έρευνες σε όλη την Κόρινθο διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές που αναζητούν δύο άγνωστους κακοποιούς, οι οποίοι χτύπησαν στη μέση ...


Έρευνες σε όλη την Κόρινθο διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές που αναζητούν δύο άγνωστους κακοποιούς, οι οποίοι χτύπησαν στη μέση δρόμου μια γυναίκα για να αρπάξουν την τσάντα της και τις… σακούλες με τα ψώνια που κρατούσε!

Οι δράστες πλησίασαν την 50χρονη γυναίκα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από ένα σούπερ μάρκετ όπου είχε ψωνίσει διάφορα τρόφιμα και άρχισαν να την χτυπούν για να την αναγκάσουν να αφήσει τις δύο τσάντες που είχε μαζί της. Τελικά τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία στους άνδρες της οποίας κατήγγειλε ότι, εκτός από τα ψώνια που άρπαξαν οι κακοποιοί, στην προσωπική της τσάντα είχε μέσα χρήματα, ένα κινητό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.