Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ...

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Λα...


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρος Μεσογείων αριθ. 131 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

Τους τηλεοπτικούς σταθμούς

======================================================

Όπως προκύπτει από την με αριθμό 250/10-1-2015 Κ.Υ.Α. , με την οποία ορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων από τους δημόσιους, ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, όλα τα ΜΜΕ που περιγράφονται, υποχρεούνται να παραχωρήσουν τον παρακάτω χρόνο στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή:

1) Μια συνέντευξη σαράντα πέντε λεπτών, σε εθνικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίκτυο, του Αρχηγού κ. Ν. Μιχαλολιάκου από τη ΝΕΡΙΤ, ή εκπροσώπων η οποία αναμεταδίδεται απευθείας στα λοιπά μέσα.

2) Μια συνέντευξη Τύπου, διάρκειας σαράντα πέντε λεπτών, στη μεσημβρινή ζώνη του Αρχηγού του κόμματος, ή εκπροσώπων του Κόμματος μας από τη ΝΕΡΙΤ, η οποία μεταδίδεται είτε απευθείας είτε μαγνητοσκοπημένα από τα λοιπά μέσα.

3) Τρεις τουλάχιστον συζητήσεις, ανά κανάλι, στις οποίες θα συμμετέχει εκπρόσωπος του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή».

4) Την κάλυψη από τη ΝΕΡΙΤ μίας προεκλογικής συγκέντρωσης ή πολιτικής εκδήλωσης που επιλέξει το κόμμα, καθώς και άλλη μιας παρόμοιας που λαμβάνει χώρα σε οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη, οι οποίες αναμεταδίδονται είτε απευθείας είτε μαγνητοσκοπημένα από τα λοιπά μέσα.

5) Ένα δεκάλεπτο ανά εβδομάδα για την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος.

Επισημαίνεται ότι η προβολή των θέσεων του κόμματος κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων δεν πρέπει να παραβιάζει την αρχή της αναλογικής ισότητας, όπως αυτή περιγράφεται στην Απόφαση.

Σύμφωνα επίσης με την ανωτέρω απόφαση ο έλεγχος για την συμμόρφωση με τους όρους της ΚΥΑ ανατίθεται στο ΕΣΡ.

Είναι όμως προφανές πως, παρά την σαφέστατη διατύπωση της απόφασης, κάποια μέσα όχι μόνο δεν προτίθενται να σεβαστούν τη νομιμότητα, αλλά εφευρίσκουν γελοίες μεθοδεύσεις για την παράκαμψή της.

Τρανή απόδειξη, ότι ενώ παίζονται ήδη διαφημιστικά μηνύματα και σποτάκια άλλων κομμάτων, και ενώ καλούνται σε πάνελ εκπρόσωποι ακόμα και κομμάτων που δεν έχουν καν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, δεν συμβαίνει το ίδιο με το Κόμμα μας. Το γεγονός ότι «αντιδρούν» εκπρόσωποι κομμάτων να παρευρεθούν στο ίδιο πάνελ με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν αναιρεί την υποχρέωση των υπευθύνων των καναλιών να προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την προβολή των θέσεων του Κόμματος μας.


Επειδή η συμμόρφωση στη νομιμότητα δεν εναπόκειται στην ελεύθερη βούληση του καθενός, αλλά επιβάλλεται από το Σύνταγμα.

Επειδή οι προσπάθειες που η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ καταβάλει όχι για την προβολή αλλά για την κατασυκοφάντηση των θέσεων και των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φτάνουν τώρα στο απόγειό τους.

Επειδή δεν πρόκειται να επιτρέψουμε αυτή τη φορά ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και φίμωσης των απόψεων του Κόμματος μας.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ


Να συμμορφωθείτε πάραυτα με τη νομιμότητα υλοποιώντας στο σταθμό σας κατά γράμμα τους ορισμούς της ανωτέρω ΚΥΑ καλώντας τους εκπροσώπους μας όπως ακριβώς ορίζεται, σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον του σταθμού και των εκπροσώπων του για τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις τους.

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.