Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 25/01/2015

Μόλις πριν λίγο στην εκπομπή του Παπαδάκη, αφού σχολίασαν με ειρωνία τα δικά τους κατορθώματα – γιατί τα κανάλια ευθύνονται που έπαιξα...


Μόλις πριν λίγο στην εκπομπή του Παπαδάκη, αφού σχολίασαν με ειρωνία τα δικά τους κατορθώματα – γιατί τα κανάλια ευθύνονται που έπαιξαν το παιχνίδι των Σαμαροβενιζέλων και όλα όσα έχουμε αναφέρει κατά καιρούς – άρχισαν να αναρωτιούνται πως θα πάρει την τρίτη εντολή ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μέσα από την φυλακή; Ρωτούσε λοιπόν ο Παπαδάκης, τον καθηγητή συνταγματολόγο, πως θα γίνει.. Πεταγόταν κάθε τόσο ο – έλα Ελένη – Δελατόλας και τον έκοβε ο Παπαδάκης για να ακούσουμε τον καθηγητή. Στο ερώτημα λοιπόν αν θα πάει ο Αρχηγός στο Προεδρικό Μέγαρο ή Ο Πρόεδρος (;;;;) στις φυλακές, είπε ο άνθρωπος, «ε, δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ, ο Μωάμεθ πρέπει να πάει στο βουνό». Ξανά ο – Έλα Ελένη – να σας δώσω μια πληροφορία; Να μας πει ο καθηγητής είπε ξανά ο Παπαδάκης. Δηλαδή, θα πρέπει να πάει με χειροπέδες (γελάκια) ο Μιχαλολιάκος …. -Φοβάμαι πως ναι απαντά ο καθηγητής!

Να σας δώσω μια πληροφορία ο πόντικας ο Δελατόλας;

Πες, του λέει ο Παπαδάκης.

Και αρχίζει ο ρουφιάνος, που καθόλου τυχαίο δεν είναι το όνομα «ποντίκι» της εφημερίδος του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Προεδρία, ΔΕΝ θα δούμε τον Μιχαλολιάκο με τον Πρόεδρο.
Μπορεί ο Πρόεδρος να του την δώσει δια αντιπροσώπου…
Εμ, αφήστε τον άνθρωπο από την αρχή να μιλήσει, να μάθουμε κι εμείς τι θα γίνει;; Καταλάβατε; Δια αντιπροσώπου θα πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Αρχηγός του τρίτου κόμματος που πλέον δεν χωράει καμιά αμφιβολία πως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

http://ethnikismos.net

2 σχόλια

  1. Δεν το είδατε καλά το βίντεο παιδιά. Για προσέχτε εκεί που ο Δελατόλας λέει "πάντως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί" με χαμηλή φωνή προς το τέλος της συζήτησης περί εντολής στην Χρυσή Αυγή. Το ντέρμπι είναι στημένο και από πριν ξεπουήμένο λόγω ...... "singular logic"! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.