Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ...!!!

Στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τα Χανιά, ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 11 Έλληνες ποδοσφαιριστές, μία επιλογή που σ...


Στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τα Χανιά, ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 11 Έλληνες ποδοσφαιριστές, μία επιλογή που συμβαίνει αρκετά σπάνια!

Για την ακρίβεια, συνέβη 24 χρόνια και δύο μήνες μετά την τελευταία φορά που είχε παρατηρηθεί κάτι ανάλογο στο αρχικό σχήμα...

Συγκεκριμένα, στις 10 Νοεμβρίου του 1991, ένας άλλος Έλληνας προπονητής, ο Βασίλης Δανιήλ είχε επιλέξει 11 γηγενείς για το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 με γκολ του Αντωνίου, ενώ οι δύο ξένοι της ομάδας, Βαζέχα και Βάντσικ δεν είχαν καταφέρει να παίξουν.

Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε εκείνο το ματς αποτελούσαν οι Αμπαδιωτάκης, Καραγεωργίου, Μαυρίδης, Γεωργαμλής, Καλιτζάκης, Χριστοδούλου, Καλαντζής, Αντωνίου, Αθανασιάδης (45' Δώνης), Μαραγκός (64' Φρατζέσκος), Σαραβάκος.

Αναμφίβολα, από το νόμο Μποσμάν και έπειτα, είναι απείρως δυσκολότερο να παραταχθεί μία ελληνική ενδεκάδα από τότε... http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.