Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ... ΣΤΟ «ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...!!! ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΓΑΛΑ, ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΣΙΡΙΖΑΙΩΝ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 - ΑΡ.Φ. 686

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κ...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ “ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ” ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ! ΑΠΕΛΑΣΑΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑΛΑΤ ΠΑΣΑ” ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ... ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ -ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ... ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ... ΑΤΤΙΛΕΣ!

ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ, ΤΟΝ ΝΤΕΝΚΤΑΣ!

ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ CNN, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ TOY ΠΑΡΙΣΙΟΥ! Για συσπείρωση των Δυτικών και δημιουργία κοινού μετώπου κατά του ισλάμ κάλεσαν Αμερικάνοι στα “συντηρητικά” ΜΜΕ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ «CHARLIE HEBDO»: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ… Σατιρίζεις τους Εβραίους; Είσαι Αντισημίτης!.. 

Ο... ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ... ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΕΣΣΑΝΗ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ Ο ΦΑΪΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕINAI ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΘΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ… Άγιος Παΐσιος: Αγύρτης ο Μωάμεθ, βρώμικος Λαός οι Τούρκοι!

ΑΘΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ!

Μέχρι το 1966 ήταν στην φυλακή ο Χαρίλαος Φλωράκης: Τον κράταγε φυλακισμένο η κυβέρνηση του "Γέρου της Δημοκρατίας" και τον αποφυλάκισε η κυβέρνηση της "δεξιάς"
----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.