Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ...

Τι κι αν κοντεύει να κλείσει έναν αιώνα ζωής, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, βρέθηκε σ...


Τι κι αν κοντεύει να κλείσει έναν αιώνα ζωής, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή τηςδιαδήλωσης στο Παρίσι, για να φωνάξει με τα εκατομμύρια των διαδηλωτών "όχι στηντρομοκρατία".

Η σημερινή μέρα θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας, τόσο γιατί περισσότεροι από 3 εκατομμύρια κόσμου κατέκλυσαν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, όσο και γιατί στην διαδήλωση συμμετείχαν δεκάδες ηγέτες πολλών χωρών.

Ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετείχαν, ήταν και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, ο οποίος παρά την ηλικία του βρέθηκε στο Παρίσι κι έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Στις φωτογραφίες, εκτός από τον Μανώλη Γλέζο, απεικονίζεται και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κατρούγκαλος.

1 σχόλιο

  1. Μακάρι να φτάσει και τα 200. Μανώλης Γλέζος. Ονομα-σύμβολο. Υψωσε την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη μέσα στην Κατοχή. Ποιός απο σάς, πάει σήμερα να κάνει το ίδιο στα Ιμια; Αντε μου να σάς δώ!

    Καρδερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.