Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ… ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ-ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ MISTER TSIPRA

Γράφει ο Αντίοχος   Συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταινμάγερ (το υπουργείο του οποίου χρηματοδοτεί δυσφ...


Γράφει ο Αντίοχος 

Συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταινμάγερ (το υπουργείο του οποίου χρηματοδοτεί δυσφημιστικές για την Χρυσή Αυγή εκδόσεις ελληνοφώνων αριστεριστών…), είχε ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος και μια δήλωση του Γερμαναρά δημιούργησε την εντύπωση ότι το σύστημα της φράου Μέρκελ υποστηρίζει τους Σαμαροβενιζέλους στις εκλογές που έρχονται. Ιδού η επίμαχη δήλωση:

«Είναι σημαντικό οι δυνάμεις, οι οποίες εξασφάλισαν την πρόοδο στην Ελλάδα να είναι σε θέση να συνεχίσουν αυτό τον δρόμο και να έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την εκκίνηση».

Τι εννοούσε ο… ποιητής; Όχι, δεν υποστήριξε τον φον Αντωνάκη. Αυτόν το έχει ξεγραμμένο (και χ…) η φράου Μέρκελ και οι λοιποί πρώην προστάτες του. Το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ εννοούσε ότι πρέπει να είναι σε θέση να συνεχίσει το δρόμο του Μνημονίου! Συμμετέχοντας προφανώς στην επόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση με τον mister Tsipra!

(ΥΓ) 1: Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πάντα μένει!
(ΥΓ) 2: Βοήθειά μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.