Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ "ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις από τους επτά συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα που υφάρπαζε με πλαστές διαθήκες τις περιουσίες εύπο...


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις από τους επτά συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα που υφάρπαζε με πλαστές διαθήκες τις περιουσίες εύπορων ηλικιωμένων ατόμων.

Αμέσως μετά τις απολογίες οι τρεις κατηγορούμενοι που φέρονται ότι είχαν διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην υπόθεση οδηγήθηκαν στις φυλακές. Ο φερόμενος πάντως ως εγκέφαλος του κυκλώματος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ (1989-1993) ο οποίος καταζητείται μαζί με δυο ακόμα άτομα ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση έχει διαμηνύσει μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια ότι προτίθεται να εμφανιστεί αυτοβούλως στον ανακριτή.

Ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος , ηλικίας 80 ετών , με δήλωση του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια αρνήθηκε κάθε κατηγορία και εμφανίστηκε αποφασισμένος να εμφανιστεί οσονούπω ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Το κύκλωμα, στο οποίο εμπλέκονται σύμφωνα με την αστυνομία 10 άτομα, πλαστογραφούσε διαθήκες και «έβαζε στο χέρι» τα ακίνητα από εύπορους ηλικιωμένους. Κατηγορούνται μάλιστα ότι την τελευταία πενταετία ιδιοποιήθηκαν παράνομα δώδεκα ακίνητα συνολικής αξίας 1.3 εκατ. ευρώ.

Από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας προέκυψε ειδικότερα ότι τα μέλη του κυκλώματος συνέταξαν πλαστή διαθήκη και στη συνέχεια πλαστά συμβόλαια εμφανίζοντας ως ιδιόκτητα 12 ακίνητα (διαμερίσματα, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες) που ανήκαν σε δύο αδέλφια (γυναίκα και άνδρας) που είχαν αποβιώσει το 2006 και το 2008 αντίστοιχα. Πούλησαν μάλιστα σε ανυποψίαστους αγοραστές δύο ακίνητα, ένα διαμέρισμα 100 τ.μ στο κέντρο της Αθήνας και ένα διαμέρισμα 81 τ.μ. στο Κουκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.