Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΣ: ΗΜΟΥΝ ΚΕΝΤΡΩΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ… ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Ποιο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των ψοφοδεξιών; Αρνούνται μετά βδελυγμίας ότι είναι ψοφ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των ψοφοδεξιών; Αρνούνται μετά βδελυγμίας ότι είναι ψοφοδεξιοί και δηλώνουν «κεντρώοι», «κεντροαριστεροί» κι οτιδήποτε άλλο εκτός από δεξιοί.

Από τον κανόνα δε θα μπορούσε ασφαλώς να ξεφύγει και το… πουλέν του Σαμαρά, Δήμας, ο οποίος εμφανίστηκε σε κάποια παρουσίαση βιβλίου και αποκάλυψε ότι στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ανένταχτος κεντρώος, αλλά… συνεργαζόμενος με την αριστερά (σε… απεργία πείνας – πόσες ημέρες αλήθεια;). Ιδού:
«Ήμασταν συμφοιτητές με το Νίκο τον Γερακάρη αλλά δεν αληθεύει ότι είμαστε της ίδιας ηλικίας. Χαίρομαι που βλέπω πάρα πολλούς παλιούς συμφοιτητές, συνδικαλιζόμαστε από τότε. Ο Γιάννης ο Τζανετάκος ήταν σε αυτό που λέγαμε τότε Ένωση Κέντρου, ο Γιάννης ο Παπαγιαννάκης ήταν τότε στην ΕΔΑ, με τον οποίο είχαμε κάνει τότε απεργία πείνας. Και με τον οποίο συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος. Εγώ ήμουν σε ένα ανεξάρτητο στο χώρο του κέντρου για όσους δεν γνωρίζουν».

(ΥΓ): Κανένας ψοφοδεξιός που να μην προέρχεται από το κέντρο και την αριστερά, υπάρχει άραγε;

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.