Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΨΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πλησιάζουν οι εκλογές (ένας μήνας έμεινε!) και πολλά… κορμιά θα πέσουν! Εννοούμε, πως πολλοί… παλιοί μας γνώριμοι πολιτικάντηδες, θα χ...


Πλησιάζουν οι εκλογές (ένας μήνας έμεινε!) και πολλά… κορμιά θα πέσουν! Εννοούμε, πως πολλοί… παλιοί μας γνώριμοι πολιτικάντηδες, θα χάσουν τη μάχη και θα περάσουν στο παρελθόν. Κάποιοι δε εξ’ αυτών, δεν πρόκειται καν να μπούνε στη μάχη, γιατί τη θεωρούν εκ των προτέρων χαμένη. Όπως π.χ. ο άλλοτε θεωρούμενος ως «φέρελπις» Αρούλης Σπηλιωτόπουλος, για τον οποίο κάπου διαβάσαμε τα εξής:

«Η ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων το βαρύ κλίμα στην πολιτική ζωή και η πολύ πιθανή εκλογική αναμέτρηση, που αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα οξυμένο πολιτικό περιβάλλον φαίνεται να υπαγορεύουν σε ορισμένους βουλευτές να μην είναι υποψήφιοι.

Ένας από αυτούς που σκέφτονται σύμφωνα με πληροφορίες να μην είναι υποψήφιος σε περίπτωση εκλογών είναι ο πρώην υπουργός της Ν.Δ,  Άρης  Σπηλιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τις κινήσεις του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, εδώ και καιρό απέχει από τις κομματικές δράσεις της  Ν.Δ.

Η απόφαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου κατά τις ίδιες πηγές έχει διαμηνυθεί στο  Μαξίμου».

(ΥΓ): Εκτός κι αν το παραπάνω δεν είναι παραίτηση από τη μάχη, αλλά προειδοποίηση του Αρούλη, για τυχόν αποκαλύψεις… Λέτε απ’ αλλού να το περιμένει ο Σαμαράς και να το βρει από τον Αρούλη;

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.