Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΪΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΚΑΛΗ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου Σωρεία αντιδράσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ και από μεγάλη μερίδα του Τύπου προκάλεσε η απόφαση της Ελληνική...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Σωρεία αντιδράσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ και από μεγάλη μερίδα του Τύπου προκάλεσε η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης, να «θέσει στο αρχείο» την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, όσον αφορά την απόπειρα χρηματισμού του. Μάλιστα οι επιπλέον εξαγγελίες εκ μέρους της δικαιοσύνης, ότι είναι πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος βουλευτής να παραπεμφθεί για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, λόγω της απόκτησης των αποδεικτικών στοιχείων με αθέμιτο τρόπο, οδήγησε τους δημοσιογράφους του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Kontra Channel να επισημάνουν ότι στην Ελλάδα μια μερίδα της δικαιοσύνης είναι «πολιτικοποιημένη» υπεράνω του δέοντος και  βάσει των μεθόδων της οι κατήγοροι μετατρέπονται σε κατηγορούμενοι με αφορμή τα μέσα που χρησιμοποίησαν για να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους. Επιπλέον συμπλήρωσαν ότι η ουσία της καταγγελίας που αφορά την πολιτική διαφθορά αγνοείται και περιθωριοποιείται, μέσω της προβολής της άνομης απόκτησης του οπτικοακουστικού υλικού.

Εδώ λοιπόν έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Κατ αρχάς ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής δικαιοσύνης δεν είναι πολιτικοποιημένη, αλλά αποτελεί την πιστή θεραπαινίδα των σκευωριών, των ραδιουργιών και των συμφερόντων της κυβέρνησης που καταδυναστεύει αυτό τον τόπο. Επίορκοι δικαστικοί οι οποίοι κατέχουν υψηλές θέσεις έχουν καταστρατηγήσει και καταλύσει κάθε απαιτούμενο από το Σύνταγμα διαχωρισμό των εξουσιών,

Αλλά ειλικρινά εκπλησσόμεθα. Τώρα όλοι αυτοί οι θιασώτες της «δημοκρατίας» και της «αντικειμενικής» πληροφόρησης συνειδητοποίησαν, ότι στην Ελλάδα των κυρίων Σαμαρά Βενιζέλου η δικαιοσύνη αποτελεί τον θεληματάρη της εκτελεστικής εξουσίας;

Πριν 8 μήνες ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης προέβαλε ενώπιον του κοινοβουλίου, οπτικοακουστικό υλικό, βάσει του οποίου το επί σειρά ετών δεξί χέρι του πρωθυπουργού και ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος, δήλωνε ευθέως, ότι η δικαστική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ήταν μια άθλια σκευωρία, ενορχηστρωμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, δυο υπουργούς και ανώτατους δικαστικούς.

Οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου, αποτελούσαν μια ισχυρότατη βόμβα η οποία σε κάθε περίπτωση έπρεπε να εγείρει το μένος, την αγανάκτηση και την αντίδραση σύσσωμου του κοινοβουλευτικού κόσμου και κυρίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να κατακρημνίσει εντός εικοσιτετραώρου την κυβέρνηση των άνομων.

Τουναντίον μετατράπηκε, από αυτόν καθαυτό τον κοινοβουλευτικό κόσμο και από τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του, σε βόμβα κρότου λάμψης τα αποτελέσματα της οποίας αποσιωπήθηκαν πολύ γρήγορα.

Και τώρα όλοι αυτοί που αγνόησαν ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά σκάνδαλα, που όχι μόνο κατέλυε τη δημοκρατία, χειραγωγούσε και ευτέλιζε τη δικαιοσύνη και εξέτρεπε το πολίτευμα, αλλά και που αποδείκνυε περίτρανα ότι η Χώρα κυβερνάται με κύριες παραμέτρους τη συκοφαντία, το ψέμα, τη σκευωρία και την κατάχρηση εξουσίας, με μια φράση με μεθόδους Κόζα Νόστρα, εκφράζουν την αντίδρασή τους και προβάλλουν τις ενστάσεις τους γιατί η καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη πέρασε στο αρχείο. Εδώ ολόκληρη Βουλή έκλεισε στις αρχές Ιουνίου, προκειμένου να αποφευχθεί η συζήτηση για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου στην ολομέλεια σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και όλοι το κατάπιαν αμάσητο και τώρα προβαίνουν σε καταγγελίες για την προσπάθεια κάλυψης μιας απόπειρας χρηματισμού.

Όλοι αυτοί τελικά είναι οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι, οι χείριστοι των υποκριτών που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον.

Τελειώνοντας έχουμε να κάνουμε μια επισήμανση. Ο κατήφορος για αυτή τη Χώρα δεν έχει τελειωμό και εδώ δεν ευθύνεται μόνο η κυβέρνηση, αλλά σύσσωμο το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, που βλέπει να διασύρεται κραυγαλέα η δημοκρατία, να κυριαρχεί το ψεύδος, να παραβιάζεται κάθε μορφής δεοντολογίας και εκείνο συνεχίζει να εμμένει στα μικροκομματικά του συμφέροντα και στη συμπλεγματική νοσηρότητα αναρρίχησης στην εξουσία. http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.