Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΕΛΑΜΨΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ....!!!

Έναν συγκεκριμένο άνδρα αλλοδαπό, αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την έρ...


Έναν συγκεκριμένο άνδρα αλλοδαπό, αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του γνωστού Έλληνα Πεζογράφου Μένη Κουμανταρέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πληροφορίες για έναν αλλοδαπό μελαμψό άνδρα, οποίος τους τελευταίους δυο μήνες έκανε στενή παρέα με το συγγραφέα, ενώ πολλά βράδια τον επισκέπτονταν στο σπίτι του.

Μάλιστα και σύμφωνα με μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε διαπληκτιστεί τουλάχιστον δυο φορές με τον 83χρονο πεζογράφο στην γειτονιά, ενώ παράλληλα είχαν ακουστεί φωνές και από το διαμέρισμα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί από την επεξεργασία του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν στα χέρια τους από κάμερες διπλανής πολυκατοικίας κι ενός καταστήματος, έχουν ήδη ξεχωρίσει τη σωματοδομή του υπόπτου που τριγυρνά εξω από την πολυκατοικία του γνωστού συγγραφέα, και μάλιστα από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους η σωματοδομή του άνδρα στην κάμερα, μοιάζει με τα χαρακτηριστικά του μελαψού άνδρα που έκανε τους τελευταίους μήνες στενή παρέα με το Μ. Κουμανταρέα.

Τα στοιχεία αυτά τα έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από αυτόπτη μάρτυρα, οποίος έβλεπε το συγκεκριμένο άνδρα να επισκέπτεται συχνά το διαμέρισμα του πεζογράφου, ενώ μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτήκοος μάρτυρας των διαπληκτισμών του συγγραφέα με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν απλώσει ένα ερευνητικό “δίχτυ” σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας, προκειμένου να εντοπίσουν αυτό το άτομο και να το εξετάσουν.

Βέβαια πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς το μόνο που έχουν στα χέρια τους είναι η εικόνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσης και ορισμένα χαρακτηριστικά που τους έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο μεταξύ ο Αλβανός με τον οποίο είχε συχνές επαφές το τελευταίο διάστημα ο πεζογράφος, βρέθηκε από την Ασφάλεια και εξετάσθηκε χωρίς να προκύψει τίποτε σε βάρος του.

Όμως φαίνεται πως επικρατεί μυστήριο όσον αφορά έναν άνδρα ρουμανικής καταγωγής με τον οποίο φέρεται ο γνωστός πεζογράφος να είχε ραντεβού το μοιραίο βράδυ στην πλατεία Βικτωρίας.

Ένα ραντεβού στο οποίο θα πήγαινε το Μ. Κουμανταρέα ο επιστήθιος φίλος του με τον οποίο λίγο πριν έπιναν καφέ σε κατάστημα στην Κυψέλη και μάλιστα δίπλα ακριβώς από το σπίτι του συγγραφέα.

Ο Ρουμάνος με τον οποίο είχε ραντεβού ο Μ. Κουμανταρέας ακόμα δεν έχει βρεθεί από τις Αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να δώσει κατάθεση, και πλέον αναζητείται από τους άνδρες τις Ασφάλειας ώστε να εξεταστεί για αυτό το ραντεβού στο οποίο ποτέ δεν πήγε ο Μ. Κουμανταρέας.


Θεοδόσης Πάνου

1 σχόλιο

  1. Εάν είναι αλλοδαπός ο δολοφόνος, η αχριστερά και οι "πολυπολιτισμικοί" αλήτες δεν θα φάνε "πακέτο", ολόκληρο κοντέινερ (εμπορευματοκιβώτιο ελληνιστί), θα φάνε και όχι από το στόμα. Από άλλη τρύπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.