Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ!!! ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...

Ασυγκράτητη ήταν και πάλι η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία δεν σταμάτησε να επιδεικνύει τον έρωτα της για τον αρ...

Ασυγκράτητη ήταν και πάλι η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία δεν σταμάτησε να επιδεικνύει τον έρωτα της για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην πρώτη ψηφοφορία η κ. Ζαρούλια έδινε παθιασμένα φιλιά. Στη δεύτερη ψηφοφορία, ο φλογισμένος έρωτας έγινε αγνή αγάπη και η σύζυγος Μιχαλολιάκου χάριζε ζεστές αγκαλιές στον προφυλακισμένο ηγέτη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η κ. Ζαρούλια σε κατ' οίκον περιορισμό.

Οι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπήκαν με διαφορά δευτερολέπτων από τους 8 φυλακισμένους στον Κορυδαλλό συναδέλφους τους στην αίθουσα της Ολομέλειας, ένα τέταρτο πριν τις 12:00.

Δίπλα στον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο κάθισε, όπως και την προηγούμενη φορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αμέσως σχημάτισαν πηγαδάκια μεταξύ τους.

Η Ελένη Ζαρούλια στεκόταν συνεχώς δίπλα από το σύζυγο της και τον αγκάλιαζε, ενώ κοντά τους έτρεξαν από τα έδρανα των διπλωματών όπου είχαν καθίσει νωρίτερα, για να τους χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί τους, και οι δύο ευρωβουλευτές του κόμματος Λευτέρης Συναδινός και Γιώργος Επιτήδειος.

Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας ο Δημήτρης Κουκούτσης συνομιλούσε με τον αρχηγό του και ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Ηλία Παναγιώταρο.

Έντονα ήταν τα ειρωνικά τους σχόλια όταν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές,προερχόμενοι από την Χρυσή Αυγή, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας, στήριξαν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Πιο εκδηλωτικοί από όλους ήταν η Ελένη Ζαρούλια, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος για αρκετή ώρα κοιτούσε προς το μέρος τους.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έμεινε εντελώς ανέκφραστος στη πρώτη θετική ψήφο για τον Σταύρο Δήμα από τον Στάθη Μπούκουρα, ενώ όταν οι βουλευτές του αντέδρασαν εντονότερα μετά και την θετική στάση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, απλά κούνησε ελαφρά το κεφάλι του χωρίς άλλο σχόλιο.

Πάντως οι κ.κ. Αλεξόπουλος και Μπούκουρας,που είχαν καθίσει στα τελευταία έδρανα, αποχώρησαν αμέσως από τη Βουλή μόλις ψήφισαν.

www.nooz.gr

2 σχόλια

  1. Αν ήταν κομουνιστοαναρχοάπλυτα του Σύριζα θα έκαναν σεξ στα θεωρεία και θα το θεωρούσαν φυσιολογικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλυτοι λίγα είναι τα ψωμιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.