Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ...!!!

Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα διέπραξε το Ισλαμικό Κράτος. Πέταξε από μια ταράτσα έναν άνδρα κατηγορούμενο για σοδομισμό – ομοφυλοφιλία και ...


Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα διέπραξε το Ισλαμικό Κράτος. Πέταξε από μια ταράτσα έναν άνδρα κατηγορούμενο για σοδομισμό – ομοφυλοφιλία και στη συνέχεια, ενώ ο άνθρωπος χαροπάλευε στο έδαφος τον αποτελείωσαν με τσιμεντόλιθους.

Οι τζιχαντιστές της περιοχής Αλ Φουράτ οδήγησαν στο ισλαμικό δικαστήριο έναν άνδρα με την κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Οι ιεροδικαστές έκριναν ότι είχε πράγματι επιδοθεί σε πράξεις σοδομισμού και αποφάσισαν να ριφθεί στο κενό από το υψηλότερο σημείο της πόλης και κατόπιν να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου.

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα, μέσω διαδικτύου, φωτογραφίες που απεικονίζουν τζιχαντιστές να ρίχνουν από τη στέγη ενός κτιρίου έναν άνδρα τον οποίο κατηγορούσαν για ομοφυλοφιλία, τον οποίο κατόπιν λιθοβόλησαν.

Σε μια από τις φωτογραφίες, οι τζιχαντιστές ρίχνουν στο κενό έναν άνδρα, ομοφυλόφιλο σύμφωνα με τους ίδιους, από τη στέγη ενός διώροφου κτηρίου σε άγνωστη τοποθεσία.





.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.